Valpene etter Tscott og Lyra er her!

Fredag 10.juni kom valpene etter Allettes Royal Odon Fatalae «Tscott» og NO CH Allfirdas Valeria «Lyra»til verden. Jeg har under hele prosessen med mitt første kull fått god hjelp og veiledning av min kjære oppdretter Tina fra kennel Allfirda, noe jeg er utrolig takknemlig for. Tina var også tilstede under fødselen, og hun kastet seg i bilen da jeg ringte å fortalte at Lyra hadde fått sin første pressrie. Jeg tok imot de to første valpene selv, de kom i supefart og begynte å suge på pattene straks etter at de var fri av fosterhinnen. Jeg stresset nok endel, men Lyra tok alt med stoisk ro og begynte å vaske valpene før jeg rakk å tørke de. Den fødte mor!
Tina var på plass nesten rett etter at nummer to var født (hun kjørte helt ifra Oppdal) og det gikk slag i slag. Det hele var over på rundt 6 timer. Tina dro tilbake til Oppdal og på hundeutstilling (sprek, gal hundedame) og jeg satt igjen med 7 nydelige små valper:

IMG_0490
Whipsnow Aladdin Sane, W. Starman, W. Ziggy Stardust, W. Future Legend, W. Queen Bitch, W. Lady Stardust & W. Space Oddity

Whipsnow David Bowie-kullet 3 dager:

Hannene:

IMG_0552
Hanne 1 – Whipsnow Aladdin Sane
IMG_0600
Hanne 2 – Whipsnow Starman
IMG_0518
Hanne 3 –  Whipsnow Ziggy Stardust
IMG_0582
Hanne 4 – Whipsnow Space Oddity
IMG_0507
Hanne 5 – Whipsnow Future Legend

Tispene:

IMG_0563
Tispe 1 – Whipsnow Lady Stardust
IMG_0617
Tispe 1 – Whipsnow Queen Bitch

2 kommentarer om “Valpene etter Tscott og Lyra er her!

  1. Gratulerer med helt nydelige søte små! Det var veldig morro å få være med på fødselen og hjelpe ‘barnebarna’ til verden. Du er dyktig og de som får valp fra deg og dette kullet skal føle seg heldig som får deg som oppdretter. Lykke til, jeg gleder meg til å følge deg videre.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s