Gidde & Lyra

Da vi var på Sverige på utstilling i påsken møtte vi også Elisabeth Flygar fra Kennel Allettes og hennes vakre «Gidde», Allettes Melroy Buckey Racing. Vi fikk tatt noen bilder av Lyra og Gidde sammen, og selv om det dessverre var litt dårlig lys inne i hallen ble det noen brukbare bilder. Gidde var akkurat like vakker og god som sist jeg møtte han og jeg gleder meg veldig til å få valper etter han.  To dager etter møtet mellom Gidde og Lyra begynte Lyra å løpe nesten en måned før skjema, så det er tydelig at hun også likte han godt hehe!

https://whippet.breedarchive.com/animal/testmating?sire_id=218075&dam_id=158021

Foto: Tina Ingebrigtsen og Torbjörn Flygar.

SONY DSCLyra og Gidde fineSONY DSC

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s